Results 1 to 4 of 4

Thread: Kenwood D-710g / APRS setup

  1. #1
    New 4x4 Ham Member
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Mesa
    Posts
    2

    Kenwood D-710g / APRS setup

    Need someone who has APRS working on a D710g.
    Mine quit transmitting my location, sent back to Kenwood said it was OK.
    Still will not transmit my Location to Findu.
    I need to talk to someone on a land line that can walk me through the radio setup
    on the APRS menu 600 > who has APRS up and running on their rig and position
    beaconing works???

  2. #2
    4x4 Ham Member Supporting Member N1BAY's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Up Yonder
    Posts
    39
    Start here; http://www.aprs.org/D7xx/d710-setup.txt

    It's what I used to set mine up a couple years ago. I admit, I don't use it to its full potential. Kind of set it and forgot it. Sorry I can't be more helpful.
    Sarcasm warning indicator: ON

  3. #3
    Administrator Supporting Member K7VZ's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Arizona
    Posts
    3,121
    Is the GPS flashing?
    Do you have BCON turned on?
    What is your squelch set at? Make sure it isn't turned counter clockwise, open. I usually set mine about 2/3 clockwise, closed.
    Virgil - K7VZ
    Offroad and on the air.

  4. #4
    New 4x4 Ham Member
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Mesa
    Posts
    2
    Been through the setup numerous times, It was working fine then not.
    Have entered from APRS setup instructions, still does not transmit...
    Last edited by crag; 04-10-2017 at 12:53 AM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •